Selecteer een pagina

In januari zijn we gestart met de productiegroep!
LANG & GELUKKIG!

In de muzikale theatervoorstelling Lang en Gelukkig worden drie bekende sprookjes op een eigenzinnige, humoristische manier ten tonele gebracht. Spel, zang en dans!

LANG & GELUKKIG
Een muzikale theatervoorstelling voor het hele gezin!
Verzameling van een aantal klassieke sprookjes, met een knipoog naar de actualiteit!
De muizige Assepoester, de wat oudere Roodkapje en Prins Roderick kampen allemaal met onzekerheden, verlangens en familieproblemen. Assepoester moet verplicht in een huis wonen met haar nieuwe stiefmoeder Irma Zonderboezem en haar drakerige dochters Paris en Hilton en droomt heimelijk over die ene grote liefde. Roodkapje is erg onzeker en valt uiteindelijk hopeloos voor de charmes van een hongerige wolf. En de moeder van Prins Roderick vindt het hoog tijd worden dat hij aan de vrouw gaat, terwijl hij zelf veel liever tijd verdrijft met zijn trouwe lakei Willy.

Data voorstellingen: 18 en 19 november 2017

We starten met de nieuwe productiegroep in 2017 na de herfstvakantie!
Hierover binnenkort meer nieuws…