Selecteer een pagina

Stichting Strand Links heeft een warm hart voor TheaterHuis Gorinchem

De bevlogen theatermaakster/actrice/duizendpoot Mirjam van en Bogaard is dit jaar gestart met TheaterHuis Gorinchem. Er worden lessen gegeven in vele leeftijdscategorieën, door haar zelf en andere professionele acteurs. Ze vult een grote leegte op die was ontstaan door het ter ziele gaan van voorgaande initiatieven. Laten we op deze plek daar maar niet flauw over gaan doen. Maar ‘t moet wel gezegd worden dat Mirjam uit idealisme in de lacune is gesprongen en met groot doorzettingsvermogen weer iets aan het opbouwen is. De gemeente Gorinchem heeft haar weliswaar een startsubsidie verstrekt, maar die is niet genoeg om het tekort voor dit jaar te dekken. Dat gat wordt nu door Strand Links gedicht. Voor volgend jaar zijn ook nieuwe afspraken gemaakt.